Juli 2022


2 juli kl. 13-19 - Öppning Sommarcafé på Gunnarskogs Hembygdsgård. Öppet lördagar och söndagar under juli och augusti. Hantverksboden öppen.


6 juli kl. 17-20 - Våffelkväll på Kolstavallen.


6 juli kl. 19.00 - Jazz på Brättne Brygga, ta med en picknickkorg eller varför inte något att grilla på utomhusgrillen som kommer att finnas till hands. Dessutom finns ett enklare caféutbud för den som vill köpa förtäring på plats. För musiken denna kväll står Joakim Falk Blue Devil's som kommer bjuda på Trad/New Orleansjazz. Konserten planeras att hållas utomhus men kan flytta in vid behov.


7 juli kl. 18.00 - Musikcafé Fredros Bygdegård. Eftermiddagskaffe med underhållning av Ingvar Karlsson och gamla polare på bygdegården i Fredros. Njut av god fika och härlig musikunderhållning. Husbandet med Owe, Anders Brobyn, Sune och några till bjuder på livemusik i bygdegården i Fredros.


8 juli kl. 18.30 - Konsert med Roy Lønhøiden, Bogens Bygdegård. Roy Lønhøiden är en sångare och låtskrivare från Kongsvinger. Nu kommer han till Bogen tillsammans med Tony Bekkengen och håller en konsert i sommarkvällen. Tillsammans skapar de musik som är ett måste att få med sig. Är det fint väder hålls konserten utomhus (ta med en egen stol). Fika och korv finns att köpa. 


10 juli kl. 18.00 - Sommarmusik i Bogen. "Nya Finnskogsvindar". Per-Thomas Eriksson, fiol, sång. Pasi Pasanen, accordeon.


13 juli kl. 17-20 - Våffelkväll på Kolstavallen.


13 juli kl. 19.00 - Musikcafé, Gunnarskogs Hembygdsgård. Charlotta och Johan Birgersson.


16 juli - Musik på Brättne Brygga. Roots och närproducerad världsmusik spelas i opretentiös bruksmiljö på Brättne Brygga. Medtag egen picknickkorg och njut av musikunderhållning i den härliga bruksmiljön på Brättne Brygga. 


20 juli kl. 17-20 - Våffelkväll på Kolstavallen.


20 juli - Musik på Brättne Brygga. Visa och Progg spelas i opretentiös bruksmiljö på Brättne Brygga. Medtag egen picknickkorg och njut av musikunderhållning i den härliga bruksmiljön på Brättne Brygga.


21 juli kl. 18.00 - Musikcafé Fredros Bygdegård. Eftermiddagskaffe med underhållning av riksspelemännen Gert Ohlsson och Kristina Lundqvist på bygdegården i Fredros. Njut av god fika och härlig musikunderhållning. Husbandet med Owe, Anders Brobyn, Sune och några till bjuder på livemusik i bygdegården i Fredros.


23 juli kl. 18.00 - Sommarmusik i Gunnarskogs kyrka. "Lundmark och Persson world tour of Jösse härad". Josefin Persson fiol, sång. Lovisa Lundmark fiol, flöjter, sång.


23 juli kl. 19.00 - Jazzfest på Brättne Brygga. Ta med en picknickkorg eller varför inte något att grilla på utomhusgrillen som kommer att finnas till hands? Dessutom finns ett enklare caféutbud för den som vill köpa förtäring på plats. För musiken denna kväll står Spicy Advice Ragtime Band som bjuder på traditionell New Orleansjazz. Konserten planeras att hållas utomhus men kan flytta in vid behov. Valfritt in-/utträde på plats.


27 juli kl. 17-20 - Våffelkväll på Kolstavallen.


27 juli - Blues på Brättne Brygga. Blues och jazz spelas i opretentiös bruksmiljö på Brättne Brygga. Jazz, blues, visa, country, rock och folkmusik i en anrik men opretentiös bruksmiljö. Medtag egen picknickkorg och njut av musikunderhållning i den härliga bruksmiljön på Brättne Brygga.


30 juli kl. 09.00 - Slåtterdag på Lafallhöjden. Slåttern fortsätter 2-3 veckor beroende på väder. Ta med egen matsäck. Upplysningar Anna-Märta Larsson 070.6125270 - Gunnarskogs Hembygdsförening.


30 juli - Årets mila börjar byggas vid Alunda.